Dekon Metaalbewerking BV   Dekon metaalbewerking BV gelegen in het landelijke Zierikzee richt zich als toeleverancier op serie draaiwerk. Onze bedrijfsstrategie is om met behulp van de meest moderne technieken en verregaande automatisering een zo groot mogelijke productie per medewerker te bewerkstelligen.

Onze werkzaamheden zijn het produceren van seriewerk waarbij de serie grootte uiteenloopt van 10 tot 100.000 stuks. Door ons modern machines is de insteltijd van onze machines klein wat de stelpost in de stukprijs reduceert, waardoor ook kleine series voor U interessant zijn om aan te vragen. Zeer zeker concurrerend met conventioneel draaien.

Onze medewerkers werken met o.a. 7 CNC gestuurde draaibanken, een gedeelte van de CNC-draaibanken zijn voorzien van een magazijn. Verder hebben wij een CNC-draaibank voor inzetwerk, een gedeelte van deze draaibanken beschikt over aangedreven gereedschap.

Met deze machines verspanen wij bijna alle materialen van PVC, staal, messing , brons, koper tot RVS.

De productiecapaciteit zijn voor staafwerk min. Ø6 max. Ø65 mm. Voor inzetwerk zijn de capaciteiten min. Ø6 max. Ø250 mm met een lengte van max. 500 mm.

  Dekon Metaalbewerking BV
Dekon Metaalbewerking BV  

Door  magazijnen aan de machines kunnen wij voor het grotere seriewerk onbemand draaien waardoor wij een grote productie in een korte tijd kunnen realiseren wat uiteraard de stukprijs voor U drukt.

Met behulp van onze moderne machines, meettechnieken en de kwaliteiten van de medewerkers kunnen wij een hoge nauwkeurigheid van uw producten garanderen.

Voor eventuele verdere bewerkingen aan uw producten. werken wij nauw samen met specialisten op deze gebieden. Bewerkingen zoals, verzinken, verchromen, vernikkelen , anodiseren alsmede bewer-kingen als slijpen, honen etc. waardoor wij ook dit voor U kunnen verzorgen.
 
  Industrieweg 49 | 4301 RS Zierikzee | Tel: 0111-407143 | Fax: 0111-407991 | E-mail info@dekon.nl
Webdesign De Geus Internet