Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. +31 (0)111407143
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Dekon Metaalbewerking BV

Fijnmechanische bewerking

Hiertoe zijn het meest geschikt, machines die voorzien zijn van meerdere aangedreven en bestuurde assen, zodat de producten “Done in One” van de machines komen.

Hiertoe hebben wij meerdere CNC machines ter beschikking zowel in langdraai als wel in kortdraai techniek. Vanaf 2011 bieden wij de capaciteit  van 10 CNC machines in het topsegment van de fijnmechanische bewerkingen aan. Tot uit rond 90 mm staf(as) worden door ons producten onbemand vervaardigd.

Langdraaien

Naast de bestaande afdeling CNC Langdraaiers  is er een investeringsplan gemaakt om deze afdeling uit te breiden naar 8 machines. Hierdoor ontstaat er een link naar onze afdeling voor massa productie, zodat ook hier voor een bredere waaier van relaties producten kunnen worden verspaand.

Nabehandelen

In nauwe samenwerking met daartoe geëigende firma’s worden alle nabehandelingen bekend in de techniek  in combinatie met door ons verspaande producten in order genomen. Ook technieken als honen en slijpen, voor zover niet zelf uitgevoerd, behoren tot de mogelijkheden.

Fijnmechanische bewerkingen Dekon metaalbewerking Zierikzee

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven