Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. +31 (0)111407143
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Dekon Metaalbewerking BV

Het bedrijf

Dekon metaalbewerking BV (in Zierikzee, Zeeland) richt zich als toeleverancier op serie draaiwerk. Onze bedrijfsstrategie is om met behulp van geautomatiseerde productiemiddelen een zo groot mogelijke productie per medewerker te bewerkstelligen om lead times, voorraad en kosten voor onze klanten te verlagen. Onze kracht ligt in het seriematig produceren van seriedraaiwerk varierend van enkele tientallen tot meer dan 100.000 op jaarbasis. Ons machinepark bestaat uit draaibanken met verschillende mogelijkheden maar vrijwel allemaal aangesloten op een stafaanvoer. Zo is er voor verschilende niveaus van complexiteit een machine beschikbaar, zodat er een passelijk tarief aangeboden kan worden. Voor werk dat niet geschikt is om met een stafaanvoer te beladen hebben wij een CNC-draaibank voor inzetwerk.

Met behulp van onze moderne machines, meettechnieken en de kwaliteiten van de medewerkers kunnen wij vrijwel dag en nacht productie draaien waardoor een hoge output met consistente kwaliteit mogelijk is

Voor eventuele verdere bewerkingen aan uw producten. werken wij nauw samen met specialisten op deze gebieden. Bewerkingen zoals, verzinken, verchromen, vernikkelen, anodiseren alsmede bewer-kingen als slijpen, honen etc. waardoor wij ook dit voor U kunnen verzorgen.

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven