Liever persoonlijk contact? Bel ons dan even: Tel. +31 (0)111407143
Liever persoonlijk contact?
Zoeken
Menu
Dekon Metaalbewerking BV

Klein seriewerk

Een flink deel van onze productie bestaat uit klein serie werk. De aantallen vervaardigde producten per order bestaan bijvoorbeeld uit een serie van 5 of 10. Van oudsher voorzien wij in deze behoefte, gedraaid of gefreesd , CNC of conventioneel, het maakt niet uit, de klant wordt voorzien met het gevraagde.

CNC draaien

Ter beschikking voor het vervaardigen van kleine series draaiwerk staan 6 machines ter beschikking met een capaciteit oplopend tot rond 250 mm met een lengte van 500 mm.

CNC frezen

Ter beschikking voor het vervaardigen van kleine series freeswerk staan 3 CNC bewerkingscentra. De grootte van het opspanvlak loopt op tot 1660x510 mm.

Conventioneel

Een flink deel van onze productie bestaat uit klein serie werk. De aantallen vervaardigde producten per order bestaan bijvoorbeeld uit een serie van 5 of 10.

Van oudsher voorzien wij in deze behoefte, gedraaid of gefreesd , CNC of conventioneel, het maakt niet uit, de klant wordt voorzien met het gevraagde.
Ter beschikking voor het vervaardigen van kleine series draaiwerk staan 2 machines ter beschikking met een capaciteit van rond 250 x 2000 mm.

Hoonbewerkingen worden uitgevoerd aan door ons vervaardigde producten, hiervoor staan 2 machines ter beschikking.

Klein seriewerk Dekon metaalbewerking Zierikzee

Webdesign: De Geus Internet
Terug naar boven